Fotografii botez

Va multumesc pentru timpul acordat vizionarii blogului meu.
Va ajut sa pastrati cele mai frumoase momente de la botezul copiilor dumneavoastra.
Pentru discutii si lamuriri ma gasiti la;
Tel 0744 273435
E-mail : acheaua_constantin@yahoo.com
Facebook: Constantin Acheaua Photography

Blogul afiseaza doar postarile cele mai recente, de aceea daca dorit sa vedeti fotografii de botez, dati click pe banerele cu numele copiilor, apoi navigati in josul paginii ca sa vizionati pozele.

Sedinte Foto Pentru Copii

joi, 19 ianuarie 2012

Expo Ideal Mariaj 2012

In  zilele  de  27-29 Ianuarie 2012  are  loc  Expo Ideal Mariage 2012.


     Un eveniment cu traditie, Expo Ideal Mariaj a fost suportul ideal pentru mii de perechi aflate in prag de casatorie, in cei sase ani de cand este organizat de cea mai prestigioasa revista destinata mireselor din Romania, Ideal Mariaj. Cea de-a saptea editie este gata sa iti ofere acces in culisele sale intre 27 si 29 ianuarie 2012 in singurul spatiu destinat expozitiilor din tara noastra, Romexpo, la Pavilionul C2 (fostul Pavilion 14).



     De sapte ani, Ideal Mariaj este sursa de inspiratie a femeilor aflate in prag de casatorie, carora le dezvaluie cele mai noi tendinte in moda pentru mirese, oferindu-le sfaturi de frumusete si suportul necesar in planificarea nuntii, de la idei de decor si aranjamente florale pana la propuneri pentru petrecerea lunii de miere. Nu lipsesc nici pictorialele tematice si inovatoare cu vedete autohtone.
      Echipa Ideal Mariaj, condusa de fashion editorul Iulia Albu nu se opreste aici, pregatindu-ti o multime de surprize pentru perioada urmatoare. Prima dintre ele o vei afla rasfoind urmatorul numar al revistei, unde vei face o incursiune in traditiile romanesti.
     La sfarsitul lunii ianuarie, ai acces exclusiv in culisele celui mai cunoscut eveniment dedicat nuntilor, aflat la a saptea editie, Expo Ideal Mariaj Romexpo. Conceptul este unul cu totul unic in Romania si va reuni sub aceeasi cupola cele mai importante nume din fashion si frumusete.
      Ideal Mariaj, cea mai prestigioasa revista destinata mireselor din Romania te premiaza cu accesoriul perfect pentru o nunta glamour – o diadema din cristale Swarovski.
      Iar daca ti-ai ales o rochie de mireasa in stil princiar, ai un motiv in plus sa intri in cursa pentru castigarea pretiosului accesoriu suflat cu aur, in valoare de 250 de euro.
       Fii pe faza! In luna ianuarie, poti castiga si cerceii cu cristale Swarovski!

Ce trebuie sa faci?
1. Da Like la pagina de facebook Ideal Mariaj
2. Posteaza pe pagina de facebook ele.ro raspunsul la intrebarea: Ce locatie ai alege pentru nunta daca te-ai casatori iarna?
Regulament concurs!
- Concursul se desfasoara in perioada 8-19 decembrie 2011, ora 12.00
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerintele concursului.
- Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe data de 19 decembrie, dupa ora 12.00, in aceasta pagina de concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare, altfel premiul va fi acordat altui participant.


Felicitari 8 Martie

Realizez  felicitari  personalizate  pentru  1  si  8  Martie.
Pentru  detalii  si  comenzi  intrati  pe:
http://felicitari-8martie.blogspot.com    tel 0744 273435


Postări populare

Calendare Personalizate

Felicitari Valentine's Day

FELICITARI 8 MARTIE

Felicitari Paste

Felicitari 1 Iunie

Felicitari Halloween

Felicitari de Craciun

Felicitari Anul Nou

FOTOGRAFII DE NUNTA